Alle kunstnere

A S Nomeland
Anne Sofie Nomeland Jeg har tegnet og malt i mange år, men det er først nå jeg kan gjøre mer ut av det. Har deltatt på en del kollektiv utstillinger og har solgt en del. i tillegg til å tegne og male jobber jeg med papirkollager og håndlagde kort som jeg selger på Skaperverket, en butikk i Oslo som drives av lokale designere og kunstnere. Jeg synes at Artify høres interessant og spennende ut.
Aase Birkhaug - Art
Aase Birkhaug Believing that surroundings can influence one` s health and mind, I have as a Painter combined my passion for Roses painting them for a soothing effect. Having fallen in love with flowers, nature and painting from early age, it was natural to merge these factors at some point, by combining the aesthetic beauty of botany with my skills as a painter.
aEnTe Anita Latosinska
Aente Anita Latosinska Velkommen til min butikk. Her kan du kjøpe mine akvarellar.
Anita Bjørkelund
Anita Bjørkelund er en norsk kunstner. Hun maler mest med akryl maling, men som en intuitiv maler er hun åpen for alle medier. Hun omfavner forandring og tillater sine bilder å utvikle seg.
Anita Lakseide
Utdanning ved Nordland kunst- og filmfag skole, samt en del kurs. Jeg henter inspirasjon i naturen , via symboler og i den alternative verden.
Anja A Waage
Jeg maler mine bilder med akrylmaling mixed media og akvarell. Maler på oppspent lerret i ulike formater og på lerret for innramming.. Palletten varierer og synes det er spennene med texturer for å oppnå effekter . Det hender også jeg bruker litt effektmaling som gull, sølv m.m. Maler mange akvarellbilder som er spesielt beregnet på barnerom. Og bilder som passer å henge innrammet alene eller som spennende innslag i en gruppe . Håper du finner noe du liker. Ved spørsmål ta gjerne kontakt
Annesart
Mitt navn er Anne H. Kresse og jeg har alltid vært fascinert og inspirert av bilder i alle former, og har stor glede av å skape bilder selv i form av malerier i akvarell, akryl og trykk. Videre har jeg fotografert i alle år, og fotoapparatet (nå har speilreflekskameraet i stor grad måtte vike for Iphonen) er alltid med meg. Det å skape bilder handler om å se, fange situasjoner og formidle stemninger fra ulike opplevelser - i dagliglivet og fra reiser til ulike steder. Daglig har jeg stor glede av disse kreative og givende aktivitetene. Jeg lager gjerne bilder på forespørsel og kan vise til enda flere verker på min hjemmeside og på instagram .
Antonio Torres Garcia
Multidisciplinary Artist
ArildWerner
Malerier i akryl og olje
Arne Hestholm
Mine bilder er hovedsaklig figurative med innslag av abstrahering. Jeg arbeider med flere teknikker, bl.a. olje, akvarell og pastell. For meg er det stemningen i bildet som er det vesentlige, og her er koloritten avgjørende. Jeg tenker ofte at fargene i et bilde har samme oppgave som klanger og harmoni i en komposisjon. Når fargene "klinger" sammen i et bilde, kan en stemning oppstå.
Art by Lilly
Jeg begynte å male fordi jeg aldri fant det perfekte maleriet som jeg ville ha på veggen, og bestemte meg for å lage det selv. Jeg elsker å være kreativ og skape fine ting! Er veldig glad i abstrakt kunst, og henter informasjon fra internett, venner, familie, landskap og natur. Tar også i mot innspill fra kjøpere mtp farger. Maling er både hobby og terapi for meg.
Art by Torill
Billedkunstner som arbeider med ulike teknikker. Akrylmaling, litografi, blekk, akvarell og tusjtegning. Eget atelier/fellesskap: Atelier Goma Fabrikker i Kristiansund.
art made at home
Jeg er forholdsvis ny i kunstverden, har aktivt malet i ca 6 mnd. Det går mye i abstrakt, men prøver meg stadig på naturmalerier. Har mye å lære, men føler jeg lærer rimelig raskt!
Artbykritell
utdannet kunstfaglærer med fordypning i tegning bildekommunikasjon fra Høyskolen i Telemark (2005)
Arthur Emil
Kjent for mine sjømalerier,men maler alt,portretter-landskap-skuter mm,har hatt flere separate utstillinger i inn og utland,oppkjøpt av forskjellige bedrifter ,jeg er også omtalt i 2 kunstbøker om Kragerø,og i en diktsamling i Sicilia.
artroute
Artist ,giving a piece of my soul and life in the art i produce. Abstrakte & figurative utrykk fra sjelen. Frihet, ønsker, drømmer,livet akryl / collage / Tegning
Asbjørg Mørkeseth Nerland
Jeg maler bilder i akryl, med ulike motiv som inspirerer meg underveis i prosessen, og ofte blir bildet et helt annet enn utgangspunktet var, og dette synes jeg er spennende og motiverende. Jeg har gått flere malekurs, også med anerkjente kunstnere. Jeg er også fast utstiller på et par Gallerier.
B.dogger
Selvlært billedkunstner. Maler på bestilling og i hovedsak med akryl på lerret, men selger også enkelte motiv som print på høykvalitets litopapir. Har malt og solgt rundt 70 bilder i perioden 2014-2016 og har i tillegg til dette gitt bort flere bilder i gave. Jeg benytter høykvalitets lerret og maling samt at jeg etterbehandler alle originaler for lengre levetid.
Bente Marie Olsen
Pastelltegninger og akrylmalerier
Berit Wanvik
Jeg har malt på hobbybasis i 2-3 år og maler i akryl og for det meste figurativt og landskapsmalerier.
Birgitta Austnes
Jeg har malt i acryl siden år 2000. Har gått på flere kurs med anerkjente kunstnere, og har vært med i en male gruppe siden 2000, som treffes en gang i uken, og har kunstner Mariann Sæbjørnsen som veileder. Jeg er inspirert av Sunnmørs naturen, og har motiv derfra. Jeg liker også å male situasjonsbilder, da spesielt av barn.
Bjørklund
Natur,gamle hus med sjel og portretter er det jeg maler. Foreløpig har jeg funnet bilder jeg liker og kopiert på min måte. Er ganske så ny amatør men satser på og finne min egen strek å feste på leretter etterhvert.
Bodil Eikeset Mundal
Selger abstrakte bilder i akryl /blandingsteknikk på lerret.
Brage
Bildekunst og tredreiing
Brit Kolberg
Takk for at du besøker meg.......... Jeg lager serier med malerier som kan passe til ditt hjem eller kontor....
Britt Iren Hagen
Jeg har tatt 2årig billedkunstutdanning på deltid ved Nydalen kunstskole.Ferdig 2015. Nå går jeg på personlig kunstutvikling. En ukes malekurs ved Nansen skolen på Lillehammer. Malekurs på Hamar, med Bjørnulf Dyrud. 13t helgekurs. Malekurs hos Jeanette Uldall i København. 10 t helgekurs.
Camilla Haraldseide
Selger abstrakte akrylmalerier i ulike størrelser og typer. Hvert av bildene er helt egne og har blitt malt med ulike teknikker
Dag Trygve Hansen
Trekunst/Kirkekunst/Utskjæringer/Fargerikt
Elisabeth Rudberg
Abstrakte akryl malerier, gjerne med mye farger og masse energi. Jeg har de siste årene arbeidet som kunstner i Belgia. Denne sommeren flyttet jeg hjem til Norge og arbeider nå fulltid med mine malerier.
Ellen Hegg
Ellen Hegg er født og oppvokst på Agdenes i Sør-Trøndelag men har fra 1995 vært bosatt delvis i Spania og Norge. Hun har deltatt ved flere kollektivutstillinger og hatt mange separatutstillinger i inn- og utland, og hennes arbeider er innkjøpt av både bedrifter og private.Kunsten hennes finnes i mange land.Av utdannelse har hun valgt å gå forskjellige kunstskoler innen varierte uttrykksformer, tilsammen 11 år.
Else Frederike
Mine kunstverk er inspirert av følelsene jeg bærer på. Ut i fra følelsene får jeg bilder i hodet av hvordan jeg ønsker å uttrykke dem på lerret. Jeg vil si at malerstrøk er min måte å kommunisere på, de er mine ord. Jeg håper dette vises gjennom maleriene.
Erika Køber
Jeg er selvlært kunstner med 30 års erfaring. Har tegnet en god del og malt mye med oljefarger. Siden 2015 har jeg gått over til akryl og maler stort sett på enten lerreter eller plate. Jeg liker det figurative og har en forkjærlighet for lys/skygge spillet som gir god dybde i motivet. Mine malerier er ment å skulle gi deg en god følelse og skal være behagelig å hvile blikket på. Formatene varierer men mest er i 50 x 60 cm.
eva
Har en skapertrang som kommer til utrykk i maling, fotografering og håndarbeid
Even Esperø Nybakken
Ung kunstner på 21år fra Hamar! Tegner hyperrealistiske tegninger og oljemaleri . Jeg bruker hundrevis av timer på å gjenskape historien, og fange øyeblikket i kunsten.
Fleur Gude
Gude er en ung kunstner som har inspirert og fylt hjerter med følelser og drømmer. Fleur Gude er tippoldebarn av Hans F. Gude, kjent for bl.a. Brudeferden i Hardanger og har malt siden hun kunne holde en pensel. Drømmen er å nå frem til de norske hjertene med følelsene og samtidshjerteslagene i bildene hennes. Bildene har en mål og mening som presenteres med poesi og vakre uttrykk i åndeliggjøring av naturmotiver, filosofiske bilder samt englemalerier.
Fotograf Cedric Archer
Fotografier med tilnærmet ubegrenset holdbarhet, sort hvitt og farge. Motiver som spenner seg fra landskaps og naturfotografi til portrett og til mer abstrakte og fabulerende uttrykk. Størrelser fra A4 til A0, med eller uten ramme og passeparteaur.
Francesca Akpene Lumor
Selvlært kunstner som både tegner og maler. For det meste dyr og portretter og litt abstrakt.
Gala Lis
Billedkunstner, håndverker og illustratør.
Galina
Bilder, skulpturer, oppdrag, undervisning basert på gamle fototeknikker, selvkomponerte fotoemulsjoner og direkte fotooverføring på ulike materialer som keramikk, glass, tekstil, betong, tre, metall og mer.
Galleri Granholmen/ Sigrid Starheim Huseby
Naturen med sine skiftninger er base for mine motiv. Jeg maler med acryl og liker det figurative uttrykket. Mennesker, dyr og landskap går igjen, men også motiver fra en regnfull gate i et bybilde. Sjø og båter er et yndlingstema og slike maleri selges raskt. Diverse kurs i maleteknikker Roar Johannesen, Larvik Enver Gashi , Sandefjord Jan Ove Tuv, Sandefjord Vivianne Archdale, Tenerife Jeg driver et lite sommergalleri i Sandefjord. mine malerier kan du både se og kjøpe der. Det selges mye via nettet og Artify.no er et tryggt sted å kjøpe kunst. Besøk gjerne nettsiden min eller min FB side med samme navn
galleri-jorunn
Jeg har malt i mange år og har vært på en rekke kurs holdt av anerkjente kunstnere. Jeg har vært elev ved Karmøy Kunstskole skoleåret 1992/1993. Lærerer: Aleksander Tokarev og Irena Korjevskaya, Moskva. Jeg maler akvareller, bilder i akryl og lager også giclee-trykk Du kan også gå inn på min hjemmeside www.galleri-jorunn.com der finner du opplysninger om min utdannelse og mye mer ;o)
Geir Myrvang
"Der street art møter gamle sivilisasjoner" er beskrivelsen Geir Myrvang bruker for å beskrive kunsten sin. Ett unikt uttrykk skapt av tidlig inspirasjon fra gatekultur og en interesse for arkeologi og kunst fra menneskets vugge har gjort Geirs kunst unik i norsk kunstscene. Han jobber hovedsaklig med akryl og tusj på diverse materialer.
Gelila
Jeg heter Gelila og jeg er student(IKT lærling). Jeg er 22 år gamle jente. Jeg er en kunstner og maler abstrakt og realistisk med akryl.
Grete Langseth Velsvåg
Jeg arbeider hovedsaklig med datagrafikk og bearbeider egne bilder, og detaljer fra egne bilder, til helt nye uttrykk. Bildene skriver jeg ut i giclée kvalitet med lang levetid både på blekk og papir.
Grethe
Håndlagde smykker Malerier & kunst Lett betongarbeid
Grethe Walsh
Maleriene mine er først og fremst malt med akryl maling, men jeg er også glad i å tegne med blyant, kull, pastell og tusj på aquarell papir og lerret. Jeg henter mine motiver fra både fantasi og virkelighet, noen ganger er det spesielle steder i nærmiljøet som inspirerer meg, andre ganger er det mine egne fabuleringer i skisseblokken som utvikler seg til et bilde. Har gjennom 30 år hatt en jevn interesse for maling og tegning og derfor gått på mange tegne og malekurs, senest på Nydalen kunstskole i Oslo og Atelie Furuly( Arendal).. Bor på Borøy utenfor Tvedestrand.
Grisebusten maleverksted
Billedkunst i ulike teknikker som tegning, olje, akryl, akvarell, collage og monotypi
Gros kunst
Maler med akryl ,abstrakt og NON figurativ
Gry Kristin
Foto,gouache,oljemalerier
GTW Eriksson
Foton tatt på landskap, dyr og mennesker på mange forskjellige plasser m.m. Malede bilder på landskap m.m.
Hans og Emma
Hans och Emma er en kunstnersduo med røtter i den svenske vestkysten sør fra Gøteborg. Emma er datter av den etablerte kunstneren Elisabeth Dahlgren og Hans har vokst opp i ett kreativt och åpent miljø. Sammen henter di inspiration fra miljøet ved kysten och skaper abstrakt kunst som blir en del av rommet. Fargene er ofte livlige och bildene er karakterisert ved en balanse mellom mørke og lys, kaos og orden
Heidi Irene Kainulainen
Heidi Irene Kainulainen er en kunstner med over 20år bak lerretet. Heidi ønsker at hennes landskap og stilleben skal være dramatiske men samtidig gi øynene noe vakkert å hvile på. Heidi er elev av Jan-Ove Tuv, tidligere Nerdrum student. De fleste av hennes malerier er enten malt ute i friluft på lokasjon, eller videreutviklet i atelieret basert på studietegninger.
Hilde Widerberg
Maler og fotograferer og bruker digitale teknikker.
HildeM
Maling er min lidenskap og min hobby. Jeg har puslet litt med maling i perioder hele livet, men det er først nå i voksen alder at det har blitt en fast del av min hverdag. Det er min måte å slappe av på i en stresset hverdag, å male er terapi for kropp og sjel. Jeg maler både i olje og akryl, figurativt og abstrakt. Jeg går på kurs så ofte jeg kan for å stadig lære nye teknikker og utvikle meg som maler. Jeg har hittil gått på kurs med Lisbeth Bøen, Tone Søfting, Enver Gashi, Turid Wassenius og Ellen Hegg. Mitt bilde "Skumring" er å finne i Artifys kunstkalender for 2017.
Hildes Galleri
Hildes Galleri Hilde Amdal Arnesen Billedkunstner med atelier og galleri på Jevnaker Hestehovsbakken 11 Hilde er opptatt av melankolske stemninger Naturens undere og det vakre lyset som kan ses i så mange av naturens perler. Hun maler for det meste natur I tillegg jobber hun med portrett både i olje, kull og blyant
Ida Carina
Jeg lager tidløs, moderne og annerledes billedkunst. Maler med akryl på lerret.
IN Drops Art
IN Drops Art består av Ida og Nathalie som har falt for glitter, farger og resin. Resin er hardpiks. Vi bruker Art Resin og den blir veldig hard, varmeresistent og ripebestandig etter herding. Art Resin er sertifisert giftfri og derfor ikke farlig for helsen din. Etter at resin har herdet så er den trygg for direkte kontakt med mat. Resin er kjent for å kunne gulne på grunn av UV-lys, men Art resin inneholder en UV -stabilisator og et tilleggsstoff som kalles HALS som forstyrrer gulingsprosessen før den begynner. Resultatet er at resin forblir klart i mange tiår. Instagram: https://www.instagram.com/indropsart/
Ingjerd Solvang
Jeg maler figurative malerier i både olje og akrylteknikk. Arbeider også med grafikk (Collografiteknikk og tresnitt). Jeg har tatt grunnutdanning ved Einar Granum kunstskole, gått kurs på Nydalen kunstskole, Oslo Malerskole og Ringling School of Art and Design i Florida. Jeg har vært elev hos billedkunstner Per Henry Garman Vik og Reidar Finsrud. Billedhugger Hilde Rodahl har lært meg å skulpturere. Marianne Gihle har gitt meg kunnskap om Collografiteknikk. www.ingjerdsolvangkunst.com
Ira Ivanova
– kunstner, maler Jeg driver med kunst profesjonelt og mine verk er blitt kjøpt i hele verden gjennom Fine Art America og Saatchi Art. Jobber sammen med noen av de største galleri i Norge og Danmark. Om min kunst... Jeg liker å leke med farger og menneske-figurer, abstrakte former og flekker. Jeg jobber med jevne mellomrom i ulike teknikker og liker å eksperimentere med forskjellige materialer og kunnskap. Mitt mål er å skape et personlig verk som inneholder variasjoner som aldri slutter. Mange av mine malerier består av lag og tykkelser, og noen er med mer transparente farger, med masse vann og spontane penselbevegelser. Inspirasjon får jeg plukke fra alt som er vakkert og gledelig rundt meg. Jeg har stor tro på at vi lever i en fantastisk verden full av glede og positivitet. Når jeg maler, er det mye moro og mye glede. Gjennom kunsten min vil jeg dele den gode energien og livsgleden med andre.
Jannes hobbymålarstudio
Maler diverse landskapsbilder I oljemaling
joli
Kjapp, ofte politisk strek, men også hverdagslige hendelser, med humor i bakhodet. Leveres i A4 format
Jouris Kunst – Ira og Youri Ivanov
Virtuell presentasjon og formidling av kunst
Juhu
Billedkunstner fra Hadeland. Maler mest med olje. Opptatt av lys. Jobber mye for å fange lyset i bildene mine. Maler intuitivt.
Kari Corneliussen
Jeg maler intuitive bilder med akryl på lerret i forskjellige størrelser.
Kari Hestnes
Jeg er fasinert av det vakre, det vakre i naturen og i mennesket. Når jeg fotograferer liker jeg å gå tett på motivet og arbeide fram en stemning.
Kari Wigre
Min kunst er veldig variert med blanding av veldig forskjellig teknikker og materialer.
KESS
Et snev av realisme i flytende visuelle drømmer står sterkt i KESS` kunstneriske uttrykk. Foretrekker å arbeide med oljemaling.
Kitt Art
- Kunst er sublime øyeblikk som en blits eller frame i en tidløs scene - S. N. Kittelsen S.N. Kittelsen/ Kitt Art er opprinnelig fra Telemark. Har studert kunst og design, og begynte sin kunstneriske karriere i 2013. Teknikken er akvarell, oljemaling, blyant, markør, kull etc. Har hatt utstillinger i både Norge og utlandet. Bor i Øst-Europa i en kultur med to ansikter, et til Vesten og et til Østen. Stilen er realistisk og abstrakt. Fargerik, enkel, lekende og på samme tid levende og sensitiv. Maleriene (figurative og portrett) som selges her på artify.no er i akvarell og akryl. Nettside: kittart.simplesite.com Kontakt: kitt.art@hotmail.com
kjerstiko
Fotografi
Kreativ kunst
En reise i farger... Jeg elsker farger og reiser verden rundt med mine malerier. Roma, Bologna, Firenze, Venezia, Palermo, Monaco, Marrakech, New York er noen av byene jeg har vært med på utstillinger. Neste utstilling er Art San Diego i oktober og Spectrum Miami i desember.
Kristin Henriette Eide Holdal
Bor og virker i Meløy i Nordland. Kommer fra Sandnessjøen. Introduksjon til tegning og maling som barn av sin farfar Oscar Eide, som malte og solgte en rekke oljemalerier lokalt på 1900-tallet. Har som ungdom illustrert artikler i avis. Har deltatt på amatørutstillinger lokalt. Maler fortrinnsvis akvareller.
KS Svart Hvit Kunst
Tegninger i svart/hvitt tegnet med tusj Tegner portretter , mennesker, dyr, kjendiser, osv.
Lasse Bjerkan
Oljemaling, musikk
Lasse´s
Malerier med grov sturktur ved bruk av sparkel/pasta mm
Lenamarie
Malerier selges
Lennart Lothe
Billedkunstner,malerier
Lillemi
Hei. Jeg heter Lillemi å er 29 år å kommer fra Nord Norge. Jeg lager litt akrylbilder, voksbilder og mix media bilder. Er mye selvlært men har også lært en del fra you tube. Liker og hålle på med kunst men på et hobby nivå. Håper dere liker bildene mine.
Lina Cepulyte
Født 1993. Utstilte i Jomfrulands utstilling (2016), Skedsmo Kunstforenning jul utstilling ( 2016), og osv.
Linda Hølaas-Smith
Mitt budskap er å vise naturens skjønnhet igjennom min måte å tegne på.
Linda Ursin
Mytisk kunstner som lager kunst med et snev av lek, natur og myte Mine bilder er ofte inspirert av mytologi, folketro og det skandinaviske landskapet. Jeg maler i akryl, akvarell og gouache og tegner i blyant og fargeblyant.
Lise Nilsen
Lise Nilsen, født 1955. Bostatt på Voss, utdannet sølvsmed med svennebrev. Lise maler akvarell, lager glassperler for hånd på åpen flamme og lager smykker av perlene. Profesjonellt har hun yrkestittel Trollsmed, siden det dekker både metall, glass, porselen og visuell kunst. Lise er glad i farger, og har hatt en rekke utstillinger både kollektivt og separat i siden 80tallet.
Liv kari Solberg Huse
Maler fantasifulle bilder i akryl. Selger originale verk og Gisele trykk.
Lynn Myrvang
Selvlært "hobby-kunstner" og gårdbruker fra Valdres. Maler i hovedsak olje, men også akryl. Natur, landskap, dyr og mennesker. Lager dekorasjoner av bl.a. ull og fjør fra egne sauer/utegående rasehøns.
Margrete
Etter 10år som kommersiell fotograf begynte Margrete å jobbe med egne kunstprosjekter. Hun har vært involvert i store og små prosjekter og har kunder som Hagen familien, kunstsamler Pål Gundersen, firma som Annemone Wille Våge m flere på listen. Mer info om dette finner du på nettsiden. Du kan lese om pågående og tidligere prosjekter på siden www.margrete.com Store og unike bilder selges på Gallerier og på popup utstillinger. Ta kontakt på nettsiden for info om dette. Bildene og eventer finner du mer info om her: Eventer og utstillinger
Marianne Elida Haugen
Jeg har en Bachelor grad i Visuelle Kunstfag og Design fra Høgskolen i Telemark og en Cand. Mag. grad med bl.a. mellomfag i Kunsthistorie og i Litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Har i tillegg hatt tegning og maling som hobby i mange år. Jeg liker kanskje best å male med akvarell og tusj, men bruker forskjellige teknikker og uttrykk. Jeg tegner hver dag i skissebok og liker blant annet å tegne dyr eller mennesker. I det siste har jeg prøvd ut fargeblyanter og tusjer. Det som jeg maler er ofte ganske forskjellig fra tegningene. Jeg kommer til å bruke flest malte bilder her i butikken. Jeg er glad i både abstrakte og figurative bilder. Jeg kunne også tenke meg å illustrere barnebøker og har prøvd noe på dette, både i skolesammenheng og som søknad til små forlag.