Alle kunstnere

33
Realisme.Mystikk.Fantasi.Mytologi.
9na
Maleri og foto.
A S Nomeland
Jeg har tegnet og malt i mange år, men det er først nå jeg kan gjøre mer ut av det. Har deltatt på en del kollektiv utstillinger og har solgt en del. i tillegg til å tegne og male jobber jeg med papirkollager og håndlagde kort som jeg selger på Skaperverket, en butikk i Oslo som drives av lokale designere og kunstnere. Jeg synes at Artify høres interessant og spennende ut.
Aase Birkhaug - Art
Believing that surroundings can influence one` s health and mind, I have as a Painter combined my passion for Roses painting them for a soothing effect. Having fallen in love with flowers, nature and painting from early age, it was natural to merge these factors at some point, by combining the aesthetic beauty of botany with my skills as a painter.
Adakunst
Allsidig kunstner som arbeider med flere stilarter . Kolorist .teknikk. Akryl på lerret
aEnTe Anita Latosinska
Velkommen til min butikk. Her kan du kjøpe mine akvarellar.
Allen Henrik Vedeler
Mangeårig Grafisk Designer med særegen, fargerik og energiske malerier.
Anette Brenden
Fotografier og grafiske design
Anita Bjørkelund
Anita Bjørkelund er en norsk kunstner. Hun maler mest med akryl maling, men som en intuitiv maler er hun åpen for alle medier. Hun omfavner forandring og tillater sine bilder å utvikle seg.
Anita Lakseide
Utdanning ved Nordland kunst- og filmfag skole, samt en del kurs. Jeg henter inspirasjon i naturen , via symboler og i den alternative verden.
Anita Olsen Støbakk
Utdannet illustratør og estetiker.
Anja A Waage
Jeg maler mine bilder med akrylmaling mixed media og akvarell. Maler på oppspent lerret i ulike formater og på lerret for innramming.. Palletten varierer og synes det er spennene med texturer for å oppnå effekter . Det hender også jeg bruker litt effektmaling som gull, sølv m.m. Maler mange akvarellbilder som er spesielt beregnet på barnerom. Og bilder som passer å henge innrammet alene eller som spennende innslag i en gruppe . Håper du finner noe du liker. Ved spørsmål ta gjerne kontakt
Anna D Hansen
Billeder
Antonio Torres Garcia
Multidisciplinary Artist
ArildWerner
Malerier i akryl og olje
Arne Hestholm
Mine bilder er hovedsaklig figurative med innslag av abstrahering. Jeg arbeider med flere teknikker, bl.a. olje, akvarell og pastell. For meg er det stemningen i bildet som er det vesentlige, og her er koloritten avgjørende. Jeg tenker ofte at fargene i et bilde har samme oppgave som klanger og harmoni i en komposisjon. Når fargene "klinger" sammen i et bilde, kan en stemning oppstå.
Art by camilla Ramsrud
Fersk kunstner som driver med stencil art og mixed media art, elsker masse farger
Art by Lilly
Jeg begynte å male fordi jeg aldri fant det perfekte maleriet som jeg ville ha på veggen, og bestemte meg for å lage det selv. Jeg elsker å være kreativ og skape fine ting! Er veldig glad i abstrakt kunst, og henter informasjon fra internett, venner, familie, landskap og natur. Tar også i mot innspill fra kjøpere mtp farger. Maling er både hobby og terapi for meg.
Art by Torill
Billedkunstner som arbeider med ulike teknikker. Akrylmaling, litografi, blekk, akvarell og tusjtegning. Eget atelier/fellesskap: Atelier Goma Fabrikker i Kristiansund.
art made at home
Jeg er forholdsvis ny i kunstverden, har aktivt malet i ca 6 mnd. Det går mye i abstrakt, men prøver meg stadig på naturmalerier. Har mye å lære, men føler jeg lærer rimelig raskt!
Arthur Emil
Kjent for mine sjømalerier,men maler alt,portretter-landskap-skuter mm,har hatt flere separate utstillinger i inn og utland,oppkjøpt av forskjellige bedrifter ,jeg er også omtalt i 2 kunstbøker om Kragerø,og i en diktsamling i Sicilia.
ARTIFY (Demokonto)
Dette er en demokonto for artify.no Litt info om kunstneren :) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.Epsum factorial non deposit quid pro quo hic escorol. Olypian quarrels et gorilla congolium sic ad nauseum.
artroute
Artist ,giving a piece of my soul and life in the art i produce. Abstrakte & figurative utrykk fra sjelen. Frihet, ønsker, drømmer,livet akryl / collage / Tegning
Asbjørg Mørkeseth Nerland
Jeg maler bilder i akryl, med ulike motiv som inspirerer meg underveis i prosessen, og ofte blir bildet et helt annet enn utgangspunktet var, og dette synes jeg er spennende og motiverende. Jeg har gått flere malekurs, også med anerkjente kunstnere. Jeg er også fast utstiller på et par Gallerier.
Atelier Quisten
Amatørmalerinne som tolker følelser, menneskeskjebner og hendelser via akrylmaling på lerret. Leker litt med forskjellige uttrykk og teknikker. Fargesterke motiver.
Atle Alvær
Fotograf
Atlie Aila
Aila er det gamle samiske navnet for Laila, og siden jeg er halvt same, passer dette navnet godt på mitt atlie. Bortsett fra noen kurs , bl.a. hos maleren J.O.Tuv tidligere elev hos Odd Nerdrum, er jeg selvlært og har malt i ca 20 år.Jeg maler mest med olje, men liker godt både akryl og akvarell . Naturen er min inspirasjonskilde.
B.dogger
Selvlært billedkunstner. Maler på bestilling og i hovedsak med akryl på lerret, men selger også enkelte motiv som print på høykvalitets litopapir. Har malt og solgt rundt 70 bilder i perioden 2014-2016 og har i tillegg til dette gitt bort flere bilder i gave. Jeg benytter høykvalitets lerret og maling samt at jeg etterbehandler alle originaler for lengre levetid.
Bente Marie Olsen
Pastelltegninger og akrylmalerier
Berit Wanvik
Jeg har malt på hobbybasis i 2-3 år og maler i akryl og for det meste figurativt og landskapsmalerier.
Birgitta Austnes
Jeg har malt i acryl siden år 2000. Har gått på flere kurs med anerkjente kunstnere, og har vært med i en male gruppe siden 2000, som treffes en gang i uken, og har kunstner Mariann Sæbjørnsen som veileder. Jeg er inspirert av Sunnmørs naturen, og har motiv derfra. Jeg liker også å male situasjonsbilder, da spesielt av barn.
Bjørklund
Natur,gamle hus med sjel og portretter er det jeg maler. Foreløpig har jeg funnet bilder jeg liker og kopiert på min måte. Er ganske så ny amatør men satser på og finne min egen strek å feste på leretter etterhvert.
Blacknwhiteart
Svart/hvitt kunst av kjendiser, artister, og mennesker i sort/hvitt profil.
Bodil
Akryl malerier.
Bodil Eikeset Mundal
Selger abstrakte bilder i akryl /blandingsteknikk på lerret.
Brage
Bildekunst og tredreiing
Britt Iren Hagen
Jeg har tatt 2årig billedkunstutdanning på deltid ved Nydalen kunstskole.Ferdig 2015. Nå går jeg på personlig kunstutvikling. En ukes malekurs ved Nansen skolen på Lillehammer. Malekurs på Hamar, med Bjørnulf Dyrud. 13t helgekurs. Malekurs hos Jeanette Uldall i København. 10 t helgekurs.
Britt Knoff Myrli
Britt er en autodidakt billedkunstner med malerier som hoved tema. Hun maler oftest med akryl men også med akvarell. Mix media brukes ofte i hennes bilder. Hennes formelle utdannelse er sivilingeniør innen bygg og arkitektur, fortiden holder hun nå på med en to-årig kunstutdanning ved Nydalen kunstskole i Oslo. Hun er med i et atelierfellesskap - Lykkebobla atelierfellesskap i Rygge.
Camilla Haraldseide
Selger abstrakte akrylmalerier i ulike størrelser og typer. Hvert av bildene er helt egne og har blitt malt med ulike teknikker
Camilla Lunde
Min visjon er å skape nye ideer med gamle verdier. Jeg bruker i høy grad gjenbruks materialer i mine kreasjoner . Tre , metall , kabler , gummi , plast , papir osv. er mine råvarer. Det gir meg stor glede å finne frem til skjønnheten som disse materialene skjuler, og bruke de på nye unike måter.
Christian Asbjørn Voss
Billedkunstner. Selger trykk av alle kunstverkene mine, og noen originaler. Tlf: 92817287
Cicilie Svanem
Olje og akryl malerier
Dag Trygve Hansen
Trekunst/Kirkekunst/Utskjæringer/Fargerikt
Egon Sølvgren
Dyremaler hvor intensjonen er å sette fokus på Dyrevern = Naturvern = Menneskevern Foretrukket medium - Olje
Elisabeth Jørgensen
liten hobby maler som liker farger kaller meg selv en kolorist
Elisabeth Rudberg
Abstrakte akryl malerier, gjerne med mye farger og masse energi. Jeg har de siste årene arbeidet som kunstner i Belgia. Denne sommeren flyttet jeg hjem til Norge og arbeider nå fulltid med mine malerier.
Elisabeth Skov Clausen
Autodidakt billedkunstner siden 2008, nå del av ateliérfellesskap ved Galleri Klevjer i utkanten av Hønefoss. Maler i hovedsak med akryl, men jobber nå også med olje. Motivene er gjerne inspirert fra natur, lys og stemninger - og ofte abstraherte. Jeg ønsker å formidle malerier som gir en følelse av sinnsro og harmoni, og som tilfører god energi.
Elisabeth Thomassen Fargeklatten
En kreativ Stavanger dame på 40 år. Utdannet dekoratør,3 årig tegning,form å farge, og jobbet innen interiør i 16 år på siden av hatt malingen som for meg er balsam for kropp. Jeg får frem mine tanker og energier igjennom kunsten og mest av alt slapper av på en god måte fra hverdagen. Jeg har desverre opplevd mye motgang og vonde opplevelser,så derfor er ingenting bedre enn å sette seg til å male. Jeg maler mest abstrakte motiv,men har og litt humorbilder som di blir kaldt. Eller di "søte"m/flotte ord/sitat. Normalt vil jeg maler på bestilling,ha kontakt med min kunde under prosessen slik at de kan selv få ha meninger og få et resultat som er 100%. Jeg drar også gjerne på et hjemmebesøk for hjelp til å oppnå best resultat. Jeg har eget Atliet i Stavanger. Har hatt 2 utstillinger,og tidligere stilt ut et par ganger på en lokal café,div.åpninger,messer og deltatt på auksjoner og ulike arrangemanger. Jeg har maleaften 1 gang pr.uke sammen med 3-4 damer,en riktig inspirasjonsdag. Så har jeg hatt malerkurs... Mer
Ellen Hegg
Ellen Hegg er født og oppvokst på Agdenes i Sør-Trøndelag men har fra 1995 vært bosatt delvis i Spania og Norge. Hun har deltatt ved flere kollektivutstillinger og hatt mange separatutstillinger i inn- og utland, og hennes arbeider er innkjøpt av både bedrifter og private.Kunsten hennes finnes i mange land.Av utdannelse har hun valgt å gå forskjellige kunstskoler innen varierte uttrykksformer, tilsammen 11 år.
Else Frederike
Mine kunstverk er inspirert av følelsene jeg bærer på. Ut i fra følelsene får jeg bilder i hodet av hvordan jeg ønsker å uttrykke dem på lerret. Jeg vil si at malerstrøk er min måte å kommunisere på, de er mine ord. Jeg håper dette vises gjennom maleriene.
Erika Køber
Jeg er selvlært kunstner med 30 års erfaring. Har tegnet en god del og malt mye med oljefarger. Siden 2015 har jeg gått over til akryl og maler stort sett på enten lerreter eller plate. Jeg liker det figurative og har en forkjærlighet for lys/skygge spillet som gir god dybde i motivet. Mine malerier er ment å skulle gi deg en god følelse og skal være behagelig å hvile blikket på. Formatene varierer men mest er i 50 x 60 cm.
Even Esperø Nybakken
Ung kunstner på 21år fra Hamar! Tegner hyperrealistiske tegninger og oljemaleri . Jeg bruker hundrevis av timer på å gjenskape historien, og fange øyeblikket i kunsten.
Fleur Gude
Gude er en ung kunstner som har inspirert og fylt hjerter med følelser og drømmer. Fleur Gude er tippoldebarn av Hans F. Gude, kjent for bl.a. Brudeferden i Hardanger og har malt siden hun kunne holde en pensel. Drømmen er å nå frem til de norske hjertene med følelsene og samtidshjerteslagene i bildene hennes. Bildene har en mål og mening som presenteres med poesi og vakre uttrykk i åndeliggjøring av naturmotiver, filosofiske bilder samt englemalerier.
Fotograf Cedric Archer
Fotografier med tilnærmet ubegrenset holdbarhet, sort hvitt og farge. Motiver som spenner seg fra landskaps og naturfotografi til portrett og til mer abstrakte og fabulerende uttrykk. Størrelser fra A4 til A0, med eller uten ramme og passeparteaur.
Francesca Akpene Lumor
Selvlært kunstner som både tegner og maler. For det meste dyr og portretter og litt abstrakt.
Gala Lis
Billedkunstner, håndverker og illustratør.
Galina
Bilder, skulpturer, oppdrag, undervisning basert på gamle fototeknikker, selvkomponerte fotoemulsjoner og direkte fotooverføring på ulike materialer som keramikk, glass, tekstil, betong, tre, metall og mer.
Galleri Granholmen/ Sigrid Starheim Huseby
Naturen med sine skiftninger er base for mine motiv. Jeg maler med acryl og liker det figurative uttrykket. Mennesker, dyr og landskap går igjen, men også motiver fra en regnfull gate i et bybilde. Sjø og båter er et yndlingstema og slike maleri selges raskt. Diverse kurs i maleteknikker Roar Johannesen, Larvik Enver Gashi , Sandefjord Jan Ove Tuv, Sandefjord Vivianne Archdale, Tenerife Jeg driver et lite sommergalleri i Sandefjord. mine malerier kan du både se og kjøpe der. Det selges mye via nettet og Artify.no er et tryggt sted å kjøpe kunst. Besøk gjerne nettsiden min eller min FB side med samme navn
Galleri Vedøy
Billedkunst i forskjellige teknikker
galleri-jorunn
Jeg har malt i mange år og har vært på en rekke kurs holdt av anerkjente kunstnere. Jeg har vært elev ved Karmøy Kunstskole skoleåret 1992/1993. Lærerer: Aleksander Tokarev og Irena Korjevskaya, Moskva. Jeg maler akvareller, bilder i akryl og lager også giclee-trykk Du kan også gå inn på min hjemmeside www.galleri-jorunn.com der finner du opplysninger om min utdannelse og mye mer ;o)
Geir Myrvang
"Der street art møter gamle sivilisasjoner" er beskrivelsen Geir Myrvang bruker for å beskrive kunsten sin. Ett unikt uttrykk skapt av tidlig inspirasjon fra gatekultur og en interesse for arkeologi og kunst fra menneskets vugge har gjort Geirs kunst unik i norsk kunstscene. Han jobber hovedsaklig med akryl og tusj på diverse materialer.
Gelila
Jeg heter Gelila og jeg er student(IKT lærling). Jeg er 22 år gamle jente. Jeg er en kunstner og maler abstrakt og realistisk med akryl.
Grete Langseth Velsvåg
Jeg arbeider hovedsaklig med datagrafikk og bearbeider egne bilder, og detaljer fra egne bilder, til helt nye uttrykk. Bildene skriver jeg ut i giclée kvalitet med lang levetid både på blekk og papir.
Grete Swahn
Maleri
Grethe
Håndlagde smykker Malerier & kunst Lett betongarbeid
Grethe Walsh
Maleriene mine er først og fremst malt med akryl maling, men jeg er også glad i å tegne med blyant, kull, pastell og tusj på aquarell papir og lerret. Jeg henter mine motiver fra både fantasi og virkelighet, noen ganger er det spesielle steder i nærmiljøet som inspirerer meg, andre ganger er det mine egne fabuleringer i skisseblokken som utvikler seg til et bilde. Har gjennom 30 år hatt en jevn interesse for maling og tegning og derfor gått på mange tegne og malekurs, senest på Nydalen kunstskole i Oslo og Atelie Furuly( Arendal).. Bor på Borøy utenfor Tvedestrand.
Grisebusten maleverksted
Billedkunst i ulike teknikker som tegning, olje, akryl, akvarell, collage og monotypi
Gros kunst
Maler med akryl ,abstrakt og NON figurativ