All vendors

333FACTORY Dariusz Wojdyga
Hovedsakelig driver jeg med prosjektet A.T.R.O. - det er forkortelse for "Aesthetically Trash Recycling Objects" - et felles begrep om mine kunstverkene. Gjennom blandede teknikker som assemlbage, collage, relieffer, trykk og akryl- og oljemaling skaper og utforsker jeg fargerike komposisjoner konstruert av uønskede gjenstander. Gjenstander som har blitt reddet fra kraftverkovners flammer - inkludert papirbiter, tekstil, plastgjenstander, sand, hår, metall, kaffegrut og tau. Alt blir gjenfødt som syntetiske deler i bildekomposisjoner eller i form av trykk - „shadows”, som jeg selv kaller det for. Hovedidéen i A.T.R.O.- serien er gjenbruk - "recycling" og/eller "upcycling". Til vanlig maler jeg på gamle treplater, bordplater og lerret (ofte skadet) som har blitt funnet i søppel og avfall, eller kjøpt på loppemarked. "A new life is given”, tenker jeg.
A S Nomeland
Jeg har tegnet og malt i mange år, men det er først nå jeg kan gjøre mer ut av det. Har deltatt på en del kollektiv utstillinger og har solgt en del. i tillegg til å tegne og male jobber jeg med papirkollager og håndlagde kort som jeg selger på Skaperverket, en butikk i Oslo som drives av lokale designere og kunstnere. Jeg synes at Artify høres interessant og spennende ut.
A. Alizadeh
A young,New& talented artist.
A. Johansen
Etter år på med skole med grafisk design, kunst, kunsthistorie og oppgavepress mistet jeg gnisten og interessen på tross av "talent". Også ble jeg hentet inn i interiørbransjen og kunsten ble lagt på is. Nå (november 2019) har jeg falt tilbake etter mine barn inspirerte meg med sine tegninger, malerier og unike stil. De hentet meg for å få hjelp til nye ideer og teknikker. "Oppgavepresset etter skole-sesongen" løftet sløret og jeg har fått gnisten tilbake. Spesielt portrettkunst, perspektiv og landskap er kjærnen for min interesse i kunstverdenen og defor min skaperglede. Farger, uttrykk og balanse har fått en ny rolle i min voksne alder og med de verdiene som har dukket opp på veien hit.
Aase Birkhaug - Art
Believing that surroundings can influence one` s health and mind, I have as a Painter combined my passion for Roses painting them for a soothing effect. Having fallen in love with flowers, nature and painting from early age, it was natural to merge these factors at some point, by combining the aesthetic beauty of botany with my skills as a painter.
aEnTe Anita Latosinska
Velkommen til min butikk. Her kan du kjøpe mine akvarellar.
Alexis Brunstein
Acrylic abstract painting and photography
Anita Bjørkelund
Anita Bjørkelund er en norsk kunstner. Hun maler mest med akryl maling, men som en intuitiv maler er hun åpen for alle medier. Hun omfavner forandring og tillater sine bilder å utvikle seg.
Anita Lakseide
Utdanning ved Nordland kunst- og filmfag skole, samt en del kurs. Jeg henter inspirasjon i naturen , via symboler og i den alternative verden.
Anja A Waage
Jeg maler mine bilder med akryl . Mix media og akvarell. Maler på oppspent lerret i ulike formater og på lerret for innramming.. Palletten varierer, men de fleste bildene innholdet grått og hvitt. Synes det er spennende å bruke teksturer som sand, småstein , eggeskall , papir m.m for å skape spennende effekter. Det hender også jeg bruker litt effektmaling som gull, sølv m.m
Anna Garbuzova
Unique Pictures to Make Your Place Special
Anna Garbuzova
Anna (Ganna) Garbuzova, født i sør-vest Russland i 1981. Siden 2013 er bosatt i Norge. Selvlært kunstner. Har ingen formell kunstutdannelse. I mine malinger ønsker jeg å uttrykke mine personlige følelser. Positive og grusomme følelser og kjensler som fyller et menneske hver dag og hvert øyeblikk skal uttrykkes. Jeg føler at ord ikke er nok til å beskrive min indre tilstand i den verden jeg lever i. Billedkunst blir en av mine beste hjelpemidler mot emosjonelle spenningen jeg opplever. Lerretet blir et levende speil av livet.
Annesart
Bildene er en digitalisert kombinasjon av egne malerier og foto.
Antonio Torres Garcia
Multidisciplinary Artist
ArildWerner
Malerier i akryl og olje
Arne Hestholm
Mine bilder er hovedsaklig figurative med innslag av abstrahering. Jeg arbeider med flere teknikker, bl.a. olje, akvarell og pastell. For meg er det stemningen i bildet som er det vesentlige, og her er koloritten avgjørende. Jeg tenker ofte at fargene i et bilde har samme oppgave som klanger og harmoni i en komposisjon. Når fargene "klinger" sammen i et bilde, kan en stemning oppstå.
Arne Johansen
Utdannet vernepleier som har tatt steget ut i kunstens verden med moderne pop kunst. Koblingen mellom vernepleieryrket og interessen for tegning og maling har vært viktig og mulig ved å legge tematikken på psykisk helse, emosjoner og hverdagslivet generelt.
Art by Lilly
Jeg begynte å male fordi jeg aldri fant det perfekte maleriet som jeg ville ha på veggen, og bestemte meg for å lage det selv. Jeg elsker å være kreativ og skape fine ting! Er veldig glad i abstrakt kunst, og henter informasjon fra internett, venner, familie, landskap og natur. Tar også i mot innspill fra kjøpere mtp farger. Maling er både hobby og terapi for meg.
Art by Torill
Billedkunstner som arbeider med ulike teknikker. Akrylmaling, litografi, blekk, akvarell og tusjtegning. Eget atelier/fellesskap: Atelier Goma Fabrikker i Kristiansund.
art made at home
Jeg er forholdsvis ny i kunstverden, har aktivt malet i ca 6 mnd. Det går mye i abstrakt, men prøver meg stadig på naturmalerier. Har mye å lære, men føler jeg lærer rimelig raskt!
Art of Hallum
Bilder malt i akryl på lerret. Både nonfigurativt og figurativt
Artbykritell
utdannet kunstfaglærer med fordypning i tegning bildekommunikasjon fra Høyskolen i Telemark (2005)
Arthur Emil
Kjent for mine sjømalerier,men maler alt,portretter-landskap-skuter mm,har hatt flere separate utstillinger i inn og utland,oppkjøpt av forskjellige bedrifter ,jeg er også omtalt i 2 kunstbøker om Kragerø,og i en diktsamling i Sicilia.
Artpictures
Velkommen: På siden min finner du både spennende og moderne kunst. Bildene kan leveres i mange størrelser. Bildene er produsert med mine egne foto som utgangspunkt. Se hvordan et foto kan bli til spennende kunst. Nye kunst bilder kommer ofte - følg med på siden. Her er en stor variasjon og mange typer bilder. Ønsker du mer informasjon om meg eller bildene - ta kontakt på mail: bilhistorie@yahoo.no
artroute
abstrakte utrykk for sjelens frihet / ønsker, og vakre drømmer. akryl / collage
Asbjørg Mørkeseth Nerland
Jeg maler bilder i akryl, med ulike motiv som inspirerer meg underveis i prosessen, og ofte blir bildet et helt annet enn utgangspunktet var, og dette synes jeg er spennende og motiverende. Jeg har gått flere malekurs, også med anerkjente kunstnere. Jeg er også fast utstiller på et par Gallerier.
B.dogger
Selvlært billedkunstner. Maler på bestilling og i hovedsak med akryl på lerret, men selger også enkelte motiv som print på høykvalitets litopapir. Har malt og solgt rundt 70 bilder i perioden 2014-2016 og har i tillegg til dette gitt bort flere bilder i gave. Jeg benytter høykvalitets lerret og maling samt at jeg etterbehandler alle originaler for lengre levetid.
Bente Marie Olsen
Pastelltegninger og akrylmalerier
Berit Wanvik
Jeg har malt på hobbybasis i 2-3 år og maler i akryl og for det meste figurativt og landskapsmalerier.
Birgitta Austnes
Jeg har malt i acryl siden år 2000. Har gått på flere kurs med anerkjente kunstnere, og har vært med i en male gruppe siden 2000, som treffes en gang i uken, og har kunstner Mariann Sæbjørnsen som veileder. Jeg er inspirert av Sunnmørs naturen, og har motiv derfra. Jeg liker også å male situasjonsbilder, da spesielt av barn.
Bjørklund
Natur,gamle hus med sjel og portretter er det jeg maler. Foreløpig har jeg funnet bilder jeg liker og kopiert på min måte. Er ganske så ny amatør men satser på og finne min egen strek å feste på leretter etterhvert.
Bodil Eikeset Mundal
Selger abstrakte bilder i akryl /blandingsteknikk på lerret.
Brage
Bildekunst og tredreiing
Brit
Er ei kvinne på 53 år. Er ufør og i min frustrasjon av skaparbehov, så blei måling ein utveg. Her legg eg meg sjølv i penselen og følelsane førar penselen.
Britt Iren Hagen
Jeg har tatt 2årig billedkunstutdanning på deltid ved Nydalen kunstskole.Ferdig 2015. Nå går jeg på personlig kunstutvikling. En ukes malekurs ved Nansen skolen på Lillehammer. Malekurs på Hamar, med Bjørnulf Dyrud. 13t helgekurs. Malekurs hos Jeanette Uldall i København. 10 t helgekurs.
Britt May Havnerås
Tegner og maler figurativt i olje og akryl.
Camilla Haraldseide
Selger abstrakte akrylmalerier i ulike størrelser og typer. Hvert av bildene er helt egne og har blitt malt med ulike teknikker
Cathrine Holmli
akryl og oljemaler.
Cathy Mevik
Arbeidet mitt er sterkt påvirket av barndommen min og hvordan erfaringer i mitt tidlige liv har formet meg. Følelser gjør oss i stand til å omfavne livet med ærlighet og kreativitet. Følelser gir oss liv og de tilfører farger og tekstur til opplevelsene våre, enten de er gode eller dårlige. For meg er kunst det visuelle språket for følelser. Når jeg maler kan jeg være ærlig, uredd, personlig og spontan. Jeg er fri for perfeksjonisme og i min verden av kunst blir feil omfavnet og sett på som viktige elementer som skaper interesse. Jeg jobber intuitivt med akryl og kull, og jeg elsker å lage streker med kull som jeg dekker og avdekker i en energisk prosess. Jeg jobber helst på et stort lerret, men trives også veldig godt med å jobbe på papir. Jeg arbeider lag for lag jeg prøver å skape tekstur imaleriene mine. Jeg riper og lager merker med flere typer verktøy. Jeg håper at maleriene mine viser fragmenter av hvem jeg er og stemningen jeg var i da de ble malt. Mitt dypeste ønske er at maleriene mine berører... More
Christopher Vatvedt
Jeg fant i 2019 interessen for kunst malerier, og ga meg selv en sjanse til å prøve noe helt nytt. Det viser seg at denne verden hvor pensel og hjerne samarbeider med stadige nye blanke ark, gir meg den følelsen av indre ro, i en ellers hektisk hverdag. Jeg er en selvlært kunstner som har malt noe akryl, men jobber nå med oljemaling. Et typisk maleri av meg er naturlandskap med dyreliv. Det starter alltid med en idé om hvordan et bilde skal være, å kan ende med et helt annet resultat, så mye fantasi gjenspeiler seg i maleriene.
crise
Vi består av flere unge kunstnere som primært lager kunst ved bruk av akryl.
Dag Trygve Hansen
Trekunst/Kirkekunst/Utskjæringer/Fargerikt
E L L A art
Maleriene er malt på lerret med en kombinasjon av olje, akryl og kull. Grunnarbeidet til fotobildene er acryl og oljemaling på lerret. Et digitalt utsnitt av maleriet kombineres med foto. Bildene printes på høykvalitets fotopapir, eller akvarell og signeres. Prisen er for størrelse A4 uten ramme. Bildene fåes i A6 (290,-) og A4 (390,-). Tillegg for ramme er 100 kr for liten og 200 kr for stor. Rammen er kvalitetsramme av tre i fargen mørk brun/sort (lik den på bildet) kjøpt på Berulfsen ramme og kunst med 100% syrefri passepartour (ingen misfargingen over tid). Passepartour kan fåes både i sort og hvitt. Du har 14 dagers angrerett dersom du ikke skulle være fornøyd! Søkeord: foto, maleri, digital kunst, billedkunst
E L L A fotokunst
Maleriene er malt med en kombinasjon av akryl, olje og kull. Ved fotokunst består grunnarbeidet til bildene av akryl og oljemaling på lerret. Et digitalt utsnitt av maleriet kombineres med foto. Bildene printes på høykvalitets fotopapir, eller akvarell og signeres. Prisen er for størrelse A4 uten ramme. Bildene fåes i A6 (290,-) og A4 (390,-). Tillegg for ramme er 100 kr for liten og 200 kr for stor. Rammen er kvalitetsramme av tre i fargen mørk brun/sort (lik den på bildet) kjøpt på Berulfsen ramme og kunst med 100% syrefri passepartour (ingen misfargingen over tid). Passepartour kan fåes både i sort og hvitt. Du har 14 dagers angrerett dersom du ikke skulle være fornøyd! Søkeord: foto, maleri, digital kunst, billedkunst
Elisabeth Rudberg
Abstrakte akryl malerier, gjerne med mye farger og masse energi. Jeg har de siste årene arbeidet som kunstner i Belgia. Denne sommeren flyttet jeg hjem til Norge og arbeider nå fulltid med mine malerier.
Ellen Hegg
Ellen Hegg er født og oppvokst på Agdenes i Sør-Trøndelag men har fra 1995 vært bosatt delvis i Spania og Norge. Hun har deltatt ved flere kollektivutstillinger og hatt mange separatutstillinger i inn- og utland, og hennes arbeider er innkjøpt av både bedrifter og private.Kunsten hennes finnes i mange land.Av utdannelse har hun valgt å gå forskjellige kunstskoler innen varierte uttrykksformer, tilsammen 11 år.
Else Frederike
Mine kunstverk er inspirert av følelsene jeg bærer på. Ut i fra følelsene får jeg bilder i hodet av hvordan jeg ønsker å uttrykke dem på lerret. Jeg vil si at malerstrøk er min måte å kommunisere på, de er mine ord. Jeg håper dette vises gjennom maleriene.
Erika Køber
Erika Køber er selvlært kunstner og har 30 års erfaring. Har tegnet mye og noe er laget med oljefarger men det meste er med akrylfarger. Bildene er delvis på lerret og delvis på plate eller maleplate. Formatene er mest i 70 x 50 cm og noen i 100 x 70 cm. Erika liker å formidle figurative motiver som er ofte inspirert av den norske nasjnalromantikken. Erika liker motiver som det er behagelig å hvile øynene på og som får deg i godt humør. De motivene som er tidligere kunstneres verk omtales som "inspirert av" og kunstners navn blir nevnt og omtalt på motivets bakside for kjøpers orientering.
eva
Har en skapertrang som kommer til utrykk i maling, fotografering eller annet hånd-/hobby- arbeid. Ingen formell utdannelse.
Even Esperø Nybakken
Ung kunstner på 21år fra Hamar! Tegner hyperrealistiske tegninger og oljemaleri . Jeg bruker hundrevis av timer på å gjenskape historien, og fange øyeblikket i kunsten.
Finn Nordby Hansen
Har malt akvarell, olje i 40 år. Utstillinger og salg i Spania.
Fleur Gude
Gude er en ung kunstner som har inspirert og fylt hjerter med følelser og drømmer. Fleur Gude er tippoldebarn av Hans F. Gude, kjent for bl.a. Brudeferden i Hardanger og har malt siden hun kunne holde en pensel. Drømmen er å nå frem til de norske hjertene med følelsene og samtidshjerteslagene i bildene hennes. Bildene har en mål og mening som presenteres med poesi og vakre uttrykk i åndeliggjøring av naturmotiver, filosofiske bilder samt englemalerier.
Fotograf Cedric Archer
Fotografier med tilnærmet ubegrenset holdbarhet, sort hvitt og farge. Motiver som spenner seg fra landskaps og naturfotografi til portrett og til mer abstrakte og fabulerende uttrykk. Størrelser fra A4 til A0, med eller uten ramme og passeparteaur.
Francesca Akpene Lumor
Selvlært kunstner som både tegner og maler. For det meste dyr og portretter og litt abstrakt.
Gala Lis
Billedkunstner, håndverker og illustratør.
Galina
Bilder, skulpturer, oppdrag, undervisning basert på gamle fototeknikker, selvkomponerte fotoemulsjoner og direkte fotooverføring på ulike materialer som keramikk, glass, tekstil, betong, tre, metall og mer.
Galleri Granholmen/ Sigrid Starheim Huseby
Naturen med sine skiftninger er base for mine motiv. Jeg maler med acryl og liker det figurative uttrykket. Mennesker, dyr og landskap går igjen, men også motiver fra en regnfull gate i et bybilde. Sjø og båter er et yndlingstema og slike maleri selges raskt. Diverse kurs i maleteknikker Roar Johannesen, Larvik Enver Gashi , Sandefjord Jan Ove Tuv, Sandefjord Vivianne Archdale, Tenerife Jeg driver et lite sommergalleri i Sandefjord. mine malerier kan du både se og kjøpe der. Det selges mye via nettet og Artify.no er et tryggt sted å kjøpe kunst. Besøk gjerne nettsiden min eller min FB side med samme navn
galleri-jorunn
Jeg har malt i mange år og har vært på en rekke kurs holdt av anerkjente kunstnere. Bl.a. Karmøy Kunstskole elev skoleåret 1992/1993. Lærerer: Aleksander Tokarev og Irena Korjevskaya, Moskva. Jeg maler akvareller, bilder i akryl og lager også giclee-trykk Du kan også gå inn på min hjemmeside www.galleri-jorunn.com der finner du opplysninger om min utdannelse og mye mer ;o)
Geir Myrvang
"Der street art møter gamle sivilisasjoner" er beskrivelsen Geir Myrvang bruker for å beskrive kunsten sin. Ett unikt uttrykk skapt av tidlig inspirasjon fra gatekultur og en interesse for arkeologi og kunst fra menneskets vugge har gjort Geirs kunst unik i norsk kunstscene. Han jobber hovedsaklig med akryl og tusj på diverse materialer.
Gelila
Jeg heter Gelila og jeg er student(IKT lærling). Jeg er 22 år gamle jente. Jeg er en kunstner og maler abstrakt og realistisk med akryl.
google
Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos http://pornstarblooper.alexysexy.com/?makenzie cartoon marge and bart porn free porn sites girls masturbating porn mp3 movies emo girls streaming porn sites aman porn
Grete Langseth Velsvåg
Jeg arbeider hovedsaklig med datagrafikk og bearbeider egne bilder, og detaljer fra egne bilder, til helt nye uttrykk. Bildene skriver jeg ut i giclée kvalitet med lang levetid både på blekk og papir.
Grethe
Håndlagde smykker Malerier & kunst Lett betongarbeid
Grethe Kjøsnes
I am a Norwegian painter that loves colours and the light.
Grethe Walsh
Maleriene mine er først og fremst malt med akryl maling, men jeg er også glad i å tegne med blyant, kull, pastell og tusj på aquarell papir og lerret. Jeg henter mine motiver fra både fantasi og virkelighet, noen ganger er det spesielle steder i nærmiljøet som inspirerer meg, andre ganger er det mine egne fabuleringer i skisseblokken som utvikler seg til et bilde. Har gjennom 30 år hatt en jevn interesse for maling og tegning og derfor gått på mange tegne og malekurs, senest på Nydalen kunstskole i Oslo og Atelie Furuly( Arendal).. Bor på Borøy utenfor Tvedestrand.
Grisebusten maleverksted
Billedkunst i ulike teknikker som tegning, olje, akryl, akvarell, collage og monotypi
Gros kunst
Maler med akryl ,abstrakt og NON figurativ
Gry Kristin
Foto,gouache,oljemalerier
GTW Eriksson
Foton tatt på landskap, dyr og mennesker på mange forskjellige plasser m.m. Malede bilder på landskap m.m.
Hans og Emma
Vi er en kunstners duo som kommer fra den svenske vestkysten sør fra Gøteborg. Emma er dotter av en etablert kunstner i sør sør-Sverige og Hans har vokst opp i et kreativt og åpent miljø. Til sammen får vi inspirasjon fra miljøet kring kysten, lydene havet gjør når det når land, vannets alle blå nyanser og de bedårende solnedgangene. Vi håper å kunne gi bildene den samme følelsene men spesielt rommet de samme følelsene.
Heidi Irene Kainulainen
Heidi Irene Kainulainen er en selvlært kunstner med 20år bak lerretet. Heidi ønsker at hennes landskap skal være dramatiske men samtidig gi øynene noe vakkert å hvile på. Selv om hun er er selvlært har hun ambisjoner og ett stadig ønske om å utvikle seg og lære mer. Hvert ledige sekund går med på å planlegge neste kunstverk. Samt å studere stilene til de gamle mesterne.
Hilde Widerberg
Maler og fotograferer og bruker digitale teknikker.
HildeM
Maling er min lidenskap og min hobby. Jeg har puslet litt med maling i perioder hele livet, men det er først nå i voksen alder at det har blitt en fast del av min hverdag. Det er min måte å slappe av på i en stresset hverdag, å male er terapi for kropp og sjel. Jeg maler både i olje og akryl, figurativt og abstrakt. Jeg går på kurs så ofte jeg kan for å stadig lære nye teknikker og utvikle meg som maler. Jeg har hittil gått på kurs med Lisbeth Bøen, Tone Søfting, Enver Gashi, Turid Wassenius og Ellen Hegg. Mitt bilde "Skumring" er å finne i Artifys kunstkalender for 2017.
Hildes Galleri
Hildes Galleri Hilde Amdal Arnesen Billedkunstner med atelier og galleri på Jevnaker Hestehovsbakken 11 Hilde er opptatt av melankolske stemninger Naturens undere og det vakre lyset som kan ses i så mange av naturens perler. Hun maler for det meste natur I tillegg jobber hun med portrett både i olje, kull og blyant
i.amcolor
Motiver og farger gir glede, mitt mål er å gi opplevelsen videre. Jeg benytter akryl og bomullslerret, enkelte bilder har ramme.
Ida
Jeg heter ida, og jeg er 23 år og bor på Stord. Jeg maler landskap malerier
Ida Carina
Jeg lager tidløs, moderne og annerledes billedkunst. Maler med akryl på lerret.
Ida Einarsen
Jeg er en kvinne på 22 år fra Vindafjord. For 4 år siden started jeg mitt kunstneriske eventyr. Jeg er født med en sykdom som gjør at jeg sitter i rullestol, jeg kan ikke bruke armene mine så jeg maler med munnen. Maleriene mine er for det meste landskap og natur.
IN Drops Art
IN Drops Art består av Ida og Nathalie som har falt for glitter, farger og resin. Resin er hardpiks. Vi bruker Art Resin og den blir veldig hard, varmeresistent og ripebestandig etter herding. Art Resin er sertifisert giftfri og derfor ikke farlig for helsen din. Etter at resin har herdet så er den trygg for direkte kontakt med mat. Resin er kjent for å kunne gulne på grunn av UV-lys, men Art resin inneholder en UV -stabilisator og et tilleggsstoff som kalles HALS som forstyrrer gulingsprosessen før den begynner. Resultatet er at resin forblir klart i mange tiår. Instagram: https://www.instagram.com/indropsart/
Ingjerd Solvang
Jeg maler og modellerer. Maleriene er i olje eller akryl, figurativt. Jeg har tatt grunnutdanning ved Einar Granum kunstskole, og gått mange kurs. Jeg har vært elev hos Per Henry Garman Vik og Reidar Finsrud. For tiden går jeg hos billedhugger Hilde Rodal hvor jeg lærer det tredimensjonale, skulptur. Min facebookside heter Ingjerd Solvang Malerier