Alle kunstnere

Zdenek Sopousek
Zdenek Sopousek er født og oppvokst i Praha, Tsjekkia, og har vært bosatt i Norge siden 1982. Sin kunstnerisk hovedutdannelse har han fra Christiania Friakademi i Oslo, med Jan Cato Bøttger som hovedlærer fra 2002 til 2007. Sopousek har deltatt i flere kollektive utstillinger i både Oslo, England, Luxemburg og i Tyskland. Hans stemningsfulle malerier kan grense mellom det absolutt vakre og det absolutt mindre pene. Han er opptatt av en verden sett fra en vinkel preget av ubevissthet. Maleriene bærer med seg et fremmed landskap hvor det er plass til hans personlig univers. Denne fantasiverdenen avbilder dyriske og menneskelignende skikkelser i relasjon til hverandre. Underjordisk natur - et mysterium hvor livet med sine særegne skikkelser er avvikende fra menneskets natur, men likevel ligner på den.
Wenche Vålberg Art
Mine malerier kommer frem intuitivt, spontant og med masse følelser. Vanligvis jobber jeg ut fra en ide fra noe jeg har sanset ute i naturen. Jeg bearbeider ideen, følelser og sanseinntrykk inntil jeg begynner å jobbe direkte på lerretet, men det er ikke alltid jeg holder meg til denne ideen. Maleriet kommer frem underveis i maleprosessen uten for mye planlegging på forhånd. Jeg forsker meg frem til det endelige resultat, og bruker stort sett tørr og våt akrylmaling om hverandre. Besøk gjerne hjemmesiden min: wenchevalberg.no
Vilde
Jeg lager fargeglade bilder av det meste.
Veronica Charlita Eidseth
Har hatt flere utstillinger på Kongsvinger kunstforening Galleri aamodtgården og Finnskogutstillingen og hatt flere salg der. Har malt aktivt i 7 år med akrylmaling og olje .. Jeg elsker å male variert alt fra hester, dyr, landskap, biler, motorsykler, menneske og mye mer. Maler figurativt og abstrakt. Alt inspirerer meg, livet, bøker, internett, drømmer, segler, andre kunstnere og mye mer. Jeg maler på bestilling etter ønske og mål. Å male er både hobby og terapi for meg. Er og å finne på Instagram under navnet Vecheidart.
UniqueMess
Hovedsaklig inspirert av popkultur, men natur og miljø er også en stor faktor.
Ulrika Marth
Maleri landskap, hester, mennesker, ferge og mer akvarell, akryl, olje
Tove Watnedal
Håndlagde smykker i sølv, noen med steiner og ferskvannsperler som dekor.Smykkene er stemplet med finhetsgrad og mitt ansvarsmerke, ToWa. Dette er ( i henhold til Norske lover) registrert i Patentstyret, og en garanti på at jeg bruker stemplet finhetsgrad. Alle smykkene er laget i 925sterling silver og selvsagt nikkelfrie. Siden alle smykkene er laget for hånd vil de ha ett personlig preg, og to smykker vil aldri bli helt like. Skole og læretid i sølvsmedfaget har jeg fra Bergen. Medlem av: Norske Husflidshåndverkere. Norwegian Association of Jewellery Designers (Norske gullsmeder og smykkedesignere ). Birka (Nasjonalt senter for kunst og håndverk). Har du spørsmål, kontakt meg på :twatnedal@hotmail.com
TorildArt
TorildArt maler abstrakte og fargerike akryl malerier på lerret. Bildene er ment til å treffe på en god måte, friske opp og gi god atmosfære og harmoni. Noen kan også gi et underliggende budskap for refleksjon. Jeg holder til i Skien/Telemark.
Tore Vidar Aga Olsen
Akrylmalerier på lerret,motivene varierer fra kystkultur, bymotiver , stilleben og norrøne motiver. Jeg er bosatt i Haugesund så mange bilder er inspirert fra området her.
Tor Linløkken
Jeg har jobbet med kreativt uttrykk hele livet, og startet å male i 1997 med hovedfokus på intuitiv maling samt kunst og uttrykksterapi. Jeg har aldri gått noen male skole og har hele tiden ønsket å finne mitt unike uttrykk. Jeg eksperimenterer mye i kreative prosesser og blir ofte overrasket selv over resultatene. Som en del av det kreative uttrykket ønsker jeg å berøre mennesker med mystikk, undring, skjønnhet, sannhet og fantasi. Jeg holder til i Oslo, men sender over hele landet, og utlandet.
Tone Jakobsen
Maler alle typer bilder på lerret og ellers alt som går an å male på
Tom Berger
Naturbilder og abstrakte bilder i olje og akryl.
TineS
Blyanttegner. Store lidenskap er å tegne portretter, spesielt med kontraster. Hovedsakelig svart/hvitt, men er også innom med fargene.
Terje
Abstrakt / Natur akryl
tendart
Billedkunstneren Torbjørn Endrerud maler med akryl i nyskapende popart sjanger og benytter seg av utstrakt bruk av farger. Motivene fremheves med rette linjer og skarpe skiller. Etter hvert som markedet har vist en økende interesse har tendart valgt å utgi utvalgte bilder som Digital Graphic Artwork (D.G.A.) som tilbys gjennom Artify. Alle tendart’s D.G.A. trykkes på førsteklasses Canson bomullspapir med kjemikaliefritt Lucia blekk.
Te Be
Jeg har jobbet på Trøndelag Teater som rekvisittmaker siden åttitallet. Parallellt har jeg drevet med foto, og i de senere årene har jeg fått meg et atelier, hvor jeg maler portretter og lager kollasjer. Jeg har hatt noen utstillinger med foto og portretter.
Sølvi severinsen
Hei Jeg er en ung kvinne på 52 år som maler på fritiden. Jeg begynte med porselensmaling så akvarell. Nå har jeg malt akryl i ca 10 år. Har gått på 3 kurser i regi av Aftenskolen. Jeg liker å male akt og landskap. Har prøvd diverse teknikker med kniv, slikkepott og gips blandet med lim og vann. Jobber som legesekretær på et legekontor med 7 leger, en spennende og travel jobb. Ellers så liker jeg å jobbe med leire og betong, lager fat, figurer o.l. Håper dere liker bildene mine..
SVETLANA REZVAYA
Bildene mine skaper hygge! Håper du vil finne noe som passer akkurat i din smak og kom gjerne med egne ønsker!
Sverre J.Aune
Maleriene er frihetlige kulturelle uttrykk laget med akrylmaling på plater. Kunstneren er autodidakt, og eksperimenterer. Forståelsen er sammenhengen mellom virkeligheten, kulturen og media.
SteelNrust
Hobbyfotograf med sterk interesse for stål og rust. Varmesanering og rust gir fantastiske former og farger
SSK
Ung kunstnerspire med ett mål for øyet; spre glede med kunsten min.
Siri Skogstad Berntsen
In a multidimensional world, art is one of the forms of expression that bring people closer together, beyond the borders of the different languages. It can be a common language, that speaks to us from within. I use a whole range of styles and techniques to create works that communicate about experience and mood; painting, drawing, printmaking and digital tools, and I explore both abstract and figurative expressions.
Silje Roos
Silje Roos maler portretter av mennesker og dyr. Hun har drevet med maling i 6 år. Hun har hatt mange utstillinger i Kongsvinger og Hamar basert på Mental Helse, som har vært en stor suksess. Hun liker å variere kunsten sin. Kunsten hennes baseres mye på hennes daglige utfordringer med psykose, PTSD og dissosiativ lidelse. Kunsten endres med årene som går.
sekkan
Er opptatt av å forsøke å formidle lys, og liker kontraster. Håper dere liker bildene.
Sarune B K
Navnet mitt er Sarune. Jeg har master i monumental kunst, blyglass linje. Før jeg flyttet til Norge jobbet jeg sammen med 9 kunstnere i et åpent studio - galleri. Jeg har deltatt på en rekke gruppeutstillinger i Litauen, Danmark, USA. Selv liker jeg å utforske forskjellige teknikker og uttrykksformer. Jeg maler mye med olje og tegner. Tegningene mine «pyntes ut» med monotypi teknikken. Trykket bakgrunn kles på med linjene, farger, gjemmes eller blir mer synlig . Jeg blir inspirert av minner, drømmer, bøker, forbipasserende i gata. Blanding av fantasi, melankoli og drøm går ved siden av . Kunst som utrykksform er som vitaminer for kropp og skjel. Å skape betyr for meg en måte å leve, tenke og være .
Sanne Bleka
Kunst som et språk for oss alle uansett hvilken nasjonalitet v har. Den har ingen grenser og ofte spører vi : "Hva er kunst" og får ingen svar. For meg er det å uttrykke seg gjennom det jeg ser og ikke ser. Realismen vi ser handler egentleg om irrealisme...og hver enkelt av oss er kreative i seg selv. Jeg håper dere finner noe dere liker i min kunst.
Sally Lywood
Britisk statsborger men har bodde i Norge siden 1976. Begynt kunstnerisk karriere i 1998. Arbeider med akvarell, akryl, kull, pastell og collage. Både figurativt og abstrakt. Har hatt separatutstillinger i Norge og utlandet og deltatt i mange juryert kollektivutstillinger. Har deltatt i Firenze Biennale i 2017 og Art Nordic, Køpenhagen 2018. Er medlem av NFUK (Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere). www.nfuk.no/artist/sally-lywood og Instagram @sallylywood
Rune P
Billedkunstner med akryl og lerret som utrykksform. Har drevet med bildende kunst i 30 år, med varierende teknikker. Av teknikker kan nevnes olje, akryl, kull, fotografi, akvarell etc.
Rita Strandmyr
Jeg Maler med olje, aquarell og tegner med blyant og tusj.
Renato Manzi
Fotografier printet på lerret eller 1cm kapa me aluminium sort ramme
Randi Landsfeldt
Fotokunstner
Ragnar B. Varga
Ragnar B. Varga is an accomplished Norwegian /Hungarian-born/ fine art photographer best known for his black and white street photographs and minimalist landscapes. He spent several years discovering the world, living in London, Spain and even sailing around the globe as a cruise ship photographer before returning to Norway. The energy and character of all these places have profoundly influenced his art. His photographs share an engaged sense of interactions between people and their environments. The images have a wonderful amount of personality, the structures of his scenes energize the eye and capture something that would easily go missed or overlooked. His passion for photography provides an incredible amount of human connection, and it's clear that he cares deeply about the images that he is making. Ragnar B. currently lives in Bergen, Norway.
Puska Oeen
Gjennom bildene mine ønsker jeg å uttrykke følser som lett fortrenges av de fleste i vårt samfunn, og i denne kaotiske verden vi står ovenfor. Hvor krig, egoisme, sorg og lidelse nærmest blir er tabu. Da vi mange beskytter oss fra en sannhet som er reell i dagens bilde i det store og hele. Ingen kan redde verden, men alle kan gjøre noe. . I belive in Peace and love
Perry Leverænn
Skulpturella føremål og smykken som i huvudsak er produserte av naturmaterialer som ben, sten, og træ ben i kombination. Har dessverre bare noen få bilder av føremålen
Ornulf T. Kjernet MSc - ART IMPRESSIONS
Motiv fra Asker. og omegn. Skaper "feel good" minner og gode følelser. Leveres i alle format og utførelser. Innrammet, stål, aluminium og akryl m.m.
Ole J.
Bly og Kulltegninger, olje og akryl malerier.
Oddrun Rosnes
Jeg lager bilder i ulike teknikker, mest tegning med kull eller blyant, og maler med akvarell eller akryl. Jeg har motiv som er figurative og motiv som er abstrakte.; mest abstrahert natur/figur. Jeg har gått på Kunstskolen i Rogaland, Oslo tegne- og maleskole, Nydalen kunstskole, Nordstrand kunstskole og diverse kurs. Har deltatt på fellesutstillinger.
MRomo
Jeg maler i akryl og olje og bruker en egen teknikk. Jeg grunner med akryl og legger inn motivene med olje.
Monica Linn Hegge
bilder malt med akryl på lerret
Monas akryl
Jeg maler bilder av akrylmaling på lerret. Bruker forskjellige teknikker.
Mojito
Diamant bilder, selges i hovedgrunn uten ramme slik at kjøper har fritt valg til å velge det vedkommende liker og føler passer best til selv.
Miguel Tinizaray
Miguel Tinizaray, billedkunstner fra Ecuador bosatt i Norge. Født i Cariamanga i provinsen Loja. Skolegangen tok han i sin hjemby, men sin universitets utdannelse(mattematikk og fysikk lærer) tok han i byen Loja og i New York City USA. Miguel er en mangesidig kunstner, han tegner, maler og jobber mye digitalt. Tre av hans digitale arbeider ble utvalgt til å være med i septemberutgaven 2008 av magasinet "Advanced Photoshop-The magazine for Adobe Photoshop prosessionals". Hans utstillinger i sitt hjemland hadde kontroversielle temaer som hedonisme, erotikk og hans interesse for Kristus lidelse. Hans eksil her i Norge har hatt innflytelse på hans estetikk og filosofi som man kan se i hans nyere bilder. Det som har beveget Miguel mest her i Norge er de lange mørke nordiske vintrene. De har inspirert han og gitt opphav til hans interesse for norrøn mytologi, det mystiske, mørke og gotiske. Temaet engler er en måte å uttrykke hans følelsesliv, ett uttrykk for hvordan han føler seg her i Norge. Hans bilder... Mer
Merete Lundetræ
Akrylmalerier, tegninger, trykk og kalligrafier.
Martin Granli
Martin er en 16 år gammel kunstner fra Gjøvik. Hans spesialfelt er Abstrakt Kunst og acrylmaling... Til tross for hans unge alder viser han stor modenhet i sine verk.
Martin Barslev
Martin Barslev ARTPOWER Jeg laver billedkunst og tegninger til indretningsarkitektur, jeg udstiller kunstværker på gallerier og i butikker. Jeg vil sælge mine kunstværker som printede posters.
Martha Klettgjerde
Hovedsaklig oljemaler, men maler av og til også i akryl og tegner med kull.
Marit Tøften
Oljemaleri , formidler lys og håp .
MarinasLines
Tegningene lever på et høyt abstraksjonsnivå. (A dream job for me is drawing on paper or canvas with acrylic colours, posca, and permanent markers.)
Marina Kotikova
Oljemalerier
Marianne Elida Haugen
Jeg har en Bachelor grad i Visuelle Kunstfag og Design fra Høgskolen i Telemark og en Cand. Mag. grad med bl.a. mellomfag i Kunsthistorie og i Litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Har i tillegg hatt tegning og maling som hobby i mange år. Jeg liker kanskje best å male med akvarell og tusj, men bruker forskjellige teknikker og uttrykk. Jeg tegner hver dag i skissebok og liker blant annet å tegne dyr eller mennesker. I det siste har jeg prøvd ut fargeblyanter og tusjer. Det som jeg maler er ofte ganske forskjellig fra tegningene. Jeg kommer til å bruke flest malte bilder her i butikken. Jeg er glad i både abstrakte og figurative bilder. Jeg kunne også tenke meg å illustrere barnebøker og har prøvd noe på dette, både i skolesammenheng og som søknad til små forlag.
Margrete
Etter 10år som kommersiell fotograf begynte Margrete å jobbe med egne kunstprosjekter. Hun har vært involvert i store og små prosjekter og har kunder som Hagen familien, kunstsamler Pål Gundersen, firma som Annemone Wille Våge m flere på listen. Mer info om dette finner du på nettsiden. Du kan lese om pågående og tidligere prosjekter på siden www.margrete.com Store og unike bilder selges på Gallerier og på popup utstillinger. Ta kontakt på nettsiden for info om dette. Bildene og eventer finner du mer info om her: Eventer og utstillinger
Lynn Myrvang
Selvlært "hobby-kunstner" og gårdbruker fra Valdres. Maler i hovedsak olje, men også akryl. Natur, landskap, dyr og mennesker. Lager dekorasjoner av bl.a. ull og fjør fra egne sauer/utegående rasehøns.
Liv kari Solberg Huse
Maler fantasifulle bilder i akryl. Selger originale verk og Gisele trykk.
Lise Nilsen
Lise Nilsen, født 1955. Bostatt på Voss, utdannet sølvsmed med svennebrev. Lise maler akvarell, lager glassperler for hånd på åpen flamme og lager smykker av perlene. Profesjonellt har hun yrkestittel Trollsmed, siden det dekker både metall, glass, porselen og visuell kunst. Lise er glad i farger, og har hatt en rekke utstillinger både kollektivt og separat i siden 80tallet.
Linda Ursin
Mytisk kunstner som lager kunst med et snev av lek, natur og myte Mine bilder er ofte inspirert av mytologi, folketro og det skandinaviske landskapet. Jeg maler i akryl, akvarell og gouache og tegner i blyant og fargeblyant.
Linda Hølaas-Smith
Mitt budskap er å vise naturens skjønnhet igjennom min måte å tegne på.
Lina Cepulyte
Født 1993. Utstilte i Jomfrulands utstilling (2016), Skedsmo Kunstforenning jul utstilling ( 2016), og osv.
Lillemi
Hei. Jeg heter Lillemi å er 29 år å kommer fra Nord Norge. Jeg lager litt akrylbilder, voksbilder og mix media bilder. Er mye selvlært men har også lært en del fra you tube. Liker og hålle på med kunst men på et hobby nivå. Håper dere liker bildene mine.
Lennart Lothe
Billedkunstner,malerier
Lenamarie
Malerier selges
LCF
Malerier (Akryl).
Lasse´s
Malerier med grov sturktur ved bruk av sparkel/pasta mm
Lasse Bjerkan
Oljemaling, musikk
KS Svart Hvit Kunst
Tegninger i svart/hvitt tegnet med tusj Tegner portretter , mennesker, dyr, kjendiser, osv.
Kristin Henriette Eide Holdal
Bor og virker i Meløy i Nordland. Kommer fra Sandnessjøen. Introduksjon til tegning og maling som barn av sin farfar Oscar Eide, som malte og solgte en rekke oljemalerier lokalt på 1900-tallet. Har som ungdom illustrert artikler i avis. Har deltatt på amatørutstillinger lokalt. Maler fortrinnsvis akvareller.
Kreativ kunst
En reise i farger... Jeg elsker farger og reiser verden rundt med mine malerier. Roma, Bologna, Firenze, Venezia, Palermo, Monaco, Marrakech, New York er noen av byene jeg har vært med på utstillinger. Neste utstilling er Art San Diego i oktober og Spectrum Miami i desember.
kjerstiko
Fotografi
KESS
Et snev av realisme i flytende visuelle drømmer står sterkt i KESS` kunstneriske uttrykk. Foretrekker å arbeide med oljemaling.
Kari Wigre
Min kunst er veldig variert med blanding av veldig forskjellig teknikker og materialer.
Kari Hestnes
Jeg er fasinert av det vakre, det vakre i naturen og i mennesket. Når jeg fotograferer liker jeg å gå tett på motivet og arbeide fram en stemning.
Kari Corneliussen
Jeg maler intuitive bilder med akryl på lerret i forskjellige størrelser.
Juhu
Billedkunstner fra Hadeland. Maler mest med olje. Opptatt av lys. Jobber mye for å fange lyset i bildene mine. Maler intuitivt.
Jouris Kunst – Ira og Youri Ivanov
Virtuell presentasjon og formidling av kunst
joli
Kjapp, ofte politisk strek, men også hverdagslige hendelser, med humor i bakhodet. Leveres i A4 format
Jannes hobbymålarstudio
Maler diverse landskapsbilder I oljemaling
Ira Ivanova
– kunstner, maler Jeg driver med kunst profesjonelt og mine verk er blitt kjøpt i hele verden gjennom Fine Art America og Saatchi Art. Jobber sammen med noen av de største galleri i Norge og Danmark. Om min kunst... Jeg liker å leke med farger og menneske-figurer, abstrakte former og flekker. Jeg jobber med jevne mellomrom i ulike teknikker og liker å eksperimentere med forskjellige materialer og kunnskap. Mitt mål er å skape et personlig verk som inneholder variasjoner som aldri slutter. Mange av mine malerier består av lag og tykkelser, og noen er med mer transparente farger, med masse vann og spontane penselbevegelser. Inspirasjon får jeg plukke fra alt som er vakkert og gledelig rundt meg. Jeg har stor tro på at vi lever i en fantastisk verden full av glede og positivitet. Når jeg maler, er det mye moro og mye glede. Gjennom kunsten min vil jeg dele den gode energien og livsgleden med andre.
Ingjerd Solvang
Jeg maler figurative malerier i både olje og akrylteknikk. Arbeider også med grafikk (Collografiteknikk og tresnitt). Jeg har tatt grunnutdanning ved Einar Granum kunstskole, gått kurs på Nydalen kunstskole, Oslo Malerskole og Ringling School of Art and Design i Florida. Jeg har vært elev hos billedkunstner Per Henry Garman Vik og Reidar Finsrud. Billedhugger Hilde Rodahl har lært meg å skulpturere. Marianne Gihle har gitt meg kunnskap om Collografiteknikk. www.ingjerdsolvangkunst.com
IN Drops Art
IN Drops Art består av Ida og Nathalie som har falt for glitter, farger og resin. Resin er hardpiks. Vi bruker Art Resin og den blir veldig hard, varmeresistent og ripebestandig etter herding. Art Resin er sertifisert giftfri og derfor ikke farlig for helsen din. Etter at resin har herdet så er den trygg for direkte kontakt med mat. Resin er kjent for å kunne gulne på grunn av UV-lys, men Art resin inneholder en UV -stabilisator og et tilleggsstoff som kalles HALS som forstyrrer gulingsprosessen før den begynner. Resultatet er at resin forblir klart i mange tiår. Instagram: https://www.instagram.com/indropsart/
Ida Einarsen
Jeg er en kvinne på 22 år fra Vindafjord. For 4 år siden started jeg mitt kunstneriske eventyr. Jeg er født med en sykdom som gjør at jeg sitter i rullestol, jeg kan ikke bruke armene mine så jeg maler med munnen. Maleriene mine er for det meste landskap og natur.
Ida Carina
Jeg lager tidløs, moderne og annerledes billedkunst. Maler med akryl på lerret.
Hildes Galleri
Hildes Galleri Hilde Amdal Arnesen Billedkunstner med atelier og galleri på Jevnaker Hestehovsbakken 11 Hilde er opptatt av melankolske stemninger Naturens undere og det vakre lyset som kan ses i så mange av naturens perler. Hun maler for det meste natur I tillegg jobber hun med portrett både i olje, kull og blyant